Eerstelijnspsychologe

EERSTELIJNSPSYCHOLOGIE

Kato De Plecker

 

Psychologe

 

Op afspraak

 

woensdag


kato@dekubusmerchtem.be

 

+32 470 10 97 20


Erkenningsnummer: 952119590

Visumnummer: 263010


“Als eerstelijnspsychologe ga ik aan de slag met kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar en hun netwerk. Je kan bij mij terecht met allerlei problemen die om bepaalde redenen ontstaan zijn en die jou uit balans brengen of waarbij je zelf niet weet hoe je ermee kan omgaan of ze kan oplossen.

Vaak ontstaan problemen door bepaalde gebeurtenissen die je meemaakt en hoe jij daar als persoon op reageert. Samen brengen we je problemen en sterktes in kaart en stellen we ook doelen op zodat we goed weten waar je naartoe wilt. We gaan hiermee aan de slag gedurende maximum tien sessies.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, vind ik het erg belangrijk om ook de mensen rondom jou te betrekken in dit traject. In de eerste plaats denk ik aan je ouders, maar ook andere familieleden, vrienden of iemand van je school kunnen jou, afhankelijk van jouw vraag, mogelijks elk op hun eigen manier verder helpen. Dat we deze mensen inschakelen is ook om jou te versterken wanneer we de begeleiding afronden.

We bekijken dan samen wat jij nodig hebt om samen met je netwerk alle aangeleerde hulpmiddelen te kunnen blijven inzetten als het op een bepaald moment nog eens moeilijk wordt.”
OPLEIDIG2013-2018 Master in de Klinische Psychologie

2022-2023 Permanente Vorming Eerstelijnspsychologische zorg (lopende)


TARIEVEN


De eerste sessie is gratis. Nadien betaal je €11 per individuele sessie (of €4 indien je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming).

Voor een groepssessie betaal je €2,5 per sessie. Indien een groepsaanbod wordt georganiseerd, zal meer informatie beschikbaar gesteld worden.


ANNULEREN VAN EEN AFSPRAAK

 

Gelieve minstens 24u op voorhand ons telefonisch of per e-mail te verwittigen wanneer u een afspraak niet kan nakomen.

Indien u ons niet tijdig verwittigt, behouden we ons het recht de consultatie aan te rekenen.

Iedere cliënt krijgt bij aanvang een joker, wat betekent dat eenmalig een afspraak geannuleerd kan worden zonder dit in rekening gebracht wordt.